Zonder H?

 

Mijn ouders wisten het al: schrijven is schrappen. Waarom een h schrijven als je hem toch niet hoort? Tea moest het worden, zonder h. Toen ik in februari 2011 van start ging met mijn tekstbureau, was een geschikte naam dus snel gevonden.

 

Storytelling

 

Mijn ouders gaven me geen h, maar via de paplepel wel een mix van ondernemerschap en naastenliefde. Het eerste ingrediënt ontwikkelde zich tot het vertrouwen dat kwaliteit de best denkbare marketingtool is. Het tweede tot de overtuiging dat alleen het verhaal van mens tot mens blijvende impact heeft. Storytelling is voor mij geen eigentijds sausje, maar de grondhouding in mijn werk. Altijd al geweest.

 

Elke komma raak

 

Naast tekstschrijver ben ik getrouwd en moeder van drie opgroeiende kinderen. Eentje daarvan is zogezegd zorgintensief, dus in de wereld van zorg en welzijn ben ik ook afnemer. Net als voor mijn kinderen wil ik het beste voor mijn opdrachtgevers. De laptop gaat pas uit als de laatste komma op de goede plek staat. Dat is altijd op tijd; in twintig jaar heb ik nog geen deadline gemist.

 

Informeel investeren

 

Het liefst ga ik in een vroeg stadium met je aan tafel, zodat we samen de exacte boodschap en de doelgroep kunnen benoemen. Tussentijds er is voldoende ruimte voor bijstellen; jij moet immers tevreden zijn. Maar het gaat niet alleen om het eindproduct en daarom investeer ik graag in persoonlijk en informeel contact.

 

Journalist en tekstschrijver

 

Schrijven loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Eerst als communicatiemedewerker, later als manager en adviseur. Ik heb dus ook aan de andere kant van de tafel gezeten en weet hoe waar het cliché van de weerbarstige praktijk is. Als journalist en tekstschrijver houd ik daar rekening mee. Kritische vragen stel ik alleen om jouw verhaal sterker te maken.

 

Ode aan de imperfectie

 

We zijn allemaal mensen, met al onze nukken en makken. Juist de imperfectie maakt elke persoon uniek. Dat is wat mij drijft in het schrijven: elkaar niet langs de ladder van het maatschappelijk succes leggen, maar ruimte geven aan wat ons mens maakt. Wie weet, al is het maar een heel klein beetje, maken we samen de wereld een stukje menselijker.

 

Contact

TEKSTBUREAU ZONDER H

 

Tekstbureau Zonder H schrijft en redigeert. Interviews, reportages en achtergronden voor  (e-)magazines, vakbladen en boeken. Uit liefde voor het vak altijd op zoek naar het persoonlijke. Want alleen het echte verhaal raakt je lezer.

JOUW VERHAAL, MIJN WERKWIJZE

 

  • Sprankelend verteld
  • Wervend, informatief of journalistiek
  • Invoelend en diepgravend
  • Persoonlijk en professioneel

CONTACT

 

Tommerdwei 4

4854 KB Bavel

06 - 24 26 08 55

tea@zonderh.nl

 

K.V.K.  20132923

BTW  NL001381265B14