Contact

Opdrachtgevers

 

Passen wij bij elkaar?

 

Alleen het echte verhaal heeft blijvende impact. Het prikkelt het gevoel van betekenis, motivatie en inspiratie. Grote woorden misschien, maar bewezen in de alledaagse praktijk. Wil jij mensen in beweging brengen? Heb jij ook hart voor werk, inkomen en zorg? Dan kan ik je vast helpen met jouw verhaal.

 

Sociaal domein

 

Bij al mijn opdrachtgevers herken ik persoonlijke betrokkenheid, bij onderwerpen die er toe doen: sociaal ondernemen, leven met een beperking, diversiteit. Het mag over een kennisprogramma van het ministerie gaan, maar met evenveel plezier teken ik de ervaringen van een cliënt op.

 

Kunst en cultuur

 

Ook heel fijn: onderwerpen die raken aan mijn voormalige en nog steeds geliefde vakgebied kunst en cultuur. Dans voor kinderen uit kansarme gezinnen, leesbevordering, creativiteit in asielzoekerscentra.

 

Verbinding als motor

 

Je kunt me ook inzetten op thema’s als sport, onderwijs, educatie, duurzaamheid. Eigenlijk op alles waar de verbinding tussen mensen de motor is.

 

Hebben we een klik?

TEKSTBUREAU ZONDER H

 

Tekstbureau Zonder H schrijft en redigeert. Interviews, reportages en achtergronden voor  (e-)magazines, vakbladen en boeken. Uit liefde voor het vak altijd op zoek naar het persoonlijke. Want alleen het echte verhaal raakt je lezer.

JOUW VERHAAL, MIJN WERKWIJZE

 

  • Sprankelend verteld
  • Wervend, informatief of journalistiek
  • Invoelend en diepgravend
  • Persoonlijk en professioneel

CONTACT

 

Tommerdwei 4

4854 KB Bavel

06 - 24 26 08 55

tea@zonderh.nl

 

K.V.K.  20132923

BTW  NL001381265B14