Contact

Disclaimer

 

Hoewel aan de inhoud van deze website grote zorg is besteed, aanvaardt Tekstbureau Zonder H geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van onvolledigheid of onjuistheden daarvan noch voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van gestuurde e-mails of andere elektronische berichten.

 

Bepaalde links of verwijzingen naar externe websites of andere informatiebronnen dienen slechts ter informatie.

Rechthebbenden van andere sites die bezwaar hebben tegen koppeling op deze website naar hun website, worden verzocht contact op te nemen met Tekstbureau Zonder H.

 

Tekstbureau Zonder H is niet verantwoordelijk voor de verspreiding van informatie afkomstig van deze website door gebruikers en aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Wijzigingen aan deze website worden zonder voorafgaande mededeling aangebracht.

 

Tekstbureau Zonder H is niet verantwoordelijk voor het functioneren, noch voor de informatie over en de kwaliteit van diensten of producten die daarop worden gepresenteerd of aangeboden en aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

 

 

Vragen of opmerkingen?

 

Voor vragen of opmerkingen over onze disclaimer, kunt u contact met Tekstbureau Zonder H opnemen.

 

 

Auteursrecht (Copyright)

 

Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van Tekstbureau Zonder H omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.

 

Foto's

 

De foto’s van Tea zijn gemaakt door Kees Wagenaars. Van de overige foto’s is geprobeerd de publicatierechten te regelen. Met dank voor de foto’s van o.a. Zet | Stiltefestival | Coöperatie Eigenwijzer. Reacties zijn welkom: stuur even een mail.

TEKSTBUREAU ZONDER H

 

Tekstbureau Zonder H schrijft en redigeert. Interviews, reportages en achtergronden voor  (e-)magazines, vakbladen en boeken. Uit liefde voor het vak altijd op zoek naar het persoonlijke. Want alleen het echte verhaal raakt je lezer.

JOUW VERHAAL, MIJN WERKWIJZE

 

  • Sprankelend verteld
  • Wervend, informatief of journalistiek
  • Invoelend en diepgravend
  • Persoonlijk en professioneel

CONTACT

 

Tommerdwei 4

4854 KB Bavel

06 - 24 26 08 55

tea@zonderh.nl

 

K.V.K.  20132923

BTW  NL001381265B14