Wat kan ik voor je doen?

 

Interviewen

 

Stuur me op pad voor het echte verhaal; groter kun je mijn werkgeluk nauwelijks maken. Wil je veelzeggende quotes of een diepgravend interview? Ik ken de maatschappelijke context en ben daarbinnen altijd nieuwsgierig naar het persoonlijke. Cliënten, professionals, bestuurders of ambtenaren; in een open gesprek vertrouwen ze hun ervaringen graag aan me toe.

 

Verslagleggen

 

Zet me in een conferentiezaal en ik noteer de wetenschappelijke inzichten in een soepel leesbaar verslag. Nodig me uit bij je event en ik deel in een social story met de buitenwereld wat mensen zeggen op sociale media. Zo blijft de energie van de dag stromen en zal je verhaal vaker rondgaan. Daar worden je lezers, sprekers en jij als opdrachtgever beter van.

 

Eindredactie en coördinatie

 

Je kunt de eindredactie en coördinatie van je vakblad of magazine met een gerust hart aan me toevertrouwen. Mijn getrainde schakelknop, stressbestendigheid en ervaring met mensen aansturen en van feedback voorzien, zet ik graag voor je in.

 

Herstructureren

 

Geef me losse brokstukken tekst en laat me net zo lang schuiven en schaven tot het gedroomde boek er ligt. Wat voor jou een onontwarbare kluwen is, zie ik als een verslavende puzzel. Of wil je je jaarverslag om laten bouwen tot een publiekseditie? Zeg maar wanneer het af moet zijn.

 

Schrijven

 

Je weet precies wat je wilt vertellen. Mondeling kun je het prima verwoorden, maar opschrijven is lastig, of je hebt er de mankracht niet voor in huis. Lever je input bij me aan en ik schrijf jouw verhaal helder en overtuigend op.

 

Herschrijven

 

Kan je website wel een opfrisbeurt gebruiken? Heb je een concepttekst, maar ben je nog niet tevreden? Sluit je organisatiebrochure niet aan bij de nieuwste innovaties? Kom maar op; ik herschrijf je teksten grondig, in de toon die jouw doelgroep raakt.

 

Redigeren

 

Je hebt een tekst die in orde is wat betreft boodschap en doelgroep, maar die nog wat meer tot leven moet komen. Ik ga voor jou met een loep door de tekst en verwijder storend lange zinnen, lijdende vormen en jargon. Zo wordt een doorwrocht artikel een pakkend verhaal.

 

Corrigeren

 

Als je tekst helemaal klaar is, wil je er zeker van zijn dat hij werkelijk foutloos is. Niets is immers hinderlijker dan een fout ontdekken in je duurbetaalde product. Ik corrigeer zorgvuldig op spelling en interpunctie, uiteraard met respect voor jouw schrijfstijl.

 

Samenvatten

 

Ik comprimeer je tekst tot de essentie. Een rapport van honderd pagina's wordt maar door een enkele vakgenoot gelezen. Als je boodschap een algemener publiek moet bereiken, dan is een handzamer formaat nodig. In een white paper staat de inhoud als een huis, lezenswaardig voor expert en leek.

Contact

TEKSTBUREAU ZONDER H

 

Tekstbureau Zonder H schrijft en redigeert. Interviews, reportages en achtergronden voor  (e-)magazines, vakbladen en boeken. Uit liefde voor het vak altijd op zoek naar het persoonlijke. Want alleen het echte verhaal raakt je lezer.

JOUW VERHAAL, MIJN WERKWIJZE

 

  • Sprankelend verteld
  • Wervend, informatief of journalistiek
  • Invoelend en diepgravend
  • Persoonlijk en professioneel

CONTACT

 

Tommerdwei 4

4854 KB Bavel

06 - 24 26 08 55

tea@zonderh.nl

 

K.V.K.  20132923

BTW  NL001381265B14